Találatok 1 - 11 mutatása a 11 termékből.

     Ágykeretek: Szabja személyre az ágyát! Válassza ki az önnek leginkább megfelelő ágykeretet, ágyrácsot és matracot, majd pihenjen egy jót! Rengeteg szín- és stílusvariációban, több méretben, árkategóriában elérhető ágykereteink csak arra várnak, hogy az ön otthona kényelmét szolgálják. Tekintse meg kínálatunkat!

Új ágykeret kiválasztása: 8 jó tanács a legjobb ágykeret megvásárlásához

Sok ember számára utólagos gondolat az új ágykeret kiválasztása. A minősági alváshoz a matrac mellett az egyik legfontosabb feladat a megfelelő ágykeret kiválasztása. Talán nem is gondolná, de átlagosan 26 évet alszunk át az életünkből. Ennyi ágyban töltött időre, érdemes jó minőségű fekvőhelyet kialakítani. Az ágykeret, az ágy fő támasztórendszere, ezért meghatározó a szerepe.

Összeállítottuk Önnek a legjobb tippeket a legjobb ágykeret kiválasztásához:

1. Vegye figyelembe a matrac aktuális méretét

Ha azt tervezi, hogy megtartja a meglévő matracot, de új ágykeretet szeretne, akkor használja a matracot méretezési útmutatóként. Az ágykeretnek meg kell egyeznie a matrac méretével a megfelelő illeszkedés érdekében. Néhány matracméret több változatban kapható, ezért győződjön meg róla, hogy pontosan tudja a matrac méreteit. Ellenőrizze le a méreteket. 

2. Nézze meg a hálószoba méretét

Ha teljesen új ágyat vásárol, beleértve a matracot is, kiválaszthatja a kívánt méretet. A hálószoba méretének figyelembevétele segít kiválasztani az Önnek megfelelő legjobb megoldást. Ideális esetben 60-80 cmre van szüksége az ágy körül az oldalán és a végén. Ez elegendő helyet biztosít a hálószobában való szabad mozgáshoz. Mérje meg a rendelkezésre álló helyet, hogy összehasonlítsa a standard ágyméretekkel. Ne feledje, hogy az ágykerete és a fejtámlája néhány cm távolságot adhat az ágyhoz a matrac méretein túl.

3. Ágyrács

A matracoknak ágyrácsra van szükségük, ágyrács nélkül a matraca megereszkedik, a kényelmetlen fekvést már ne is említsük.

4. Fejtámlás vagy szimpla

A modern megjelenésű ágyak fejtámlával készülnek, ez nemcsak stabilitást ad, de egyfajta kényelmi funkció is. 

5. Válassza ki az ágykeret magasságát

Az ágykeret magassága egy másik szempont.  Döntse el, mi az Ön számára kényelmes ágymagasság. A magasabb matrac általában kényelmesebb.

6. Lábak

Az ágykeret kiválasztásánál figyelembe kell vennünk az ágylábakat. Nézze meg a keretnek a padlót érintő részét. Érdemes figyelembe venni a padlóburkolatot. A lábak lehetővé teszik az ágykeret könnyű mozgatását.

7. Hasonlítsa össze az anyagokat és a színeket

A fa típusa és színe harmonizáljon a falakkal és a padlóval.  Az anyag minősége is fontos. A szilárd keményfa nagyon masszív anyag.

8. Ágyneműtaróval vagy nélkül?

Az egyedi igények alapján érdemes eldönteni, hogy az új ágykerete rendelkezzen-e ágyneműtartóval vagy sem. A napi reggeli és esti rutint nagyban megkönnyíti az ágyneműtartó használata.

+1

Néhány ágykeret központi támasztólábakkal is rendelkezik az extra erő érdekében. Ez különösen nagy ágyaknál lehet hasznos.

Válassza ki kínálatunkból a tökéletes új ágykeretét

Az új ágykeret vásárlása egyszerűnek tűnik, amíg el nem kezd nézelődni, és felfedezi a rendelkezésre álló lehetőségek számát. Reméljük, hogy a fenti információk segítik a választást! Ha új ágyat keres, nézze meg modern hálószobabútorainkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van ágyainkkal vagy egyéb bútorainkkal kapcsolatban.