BútorNap Blog

A bútor célja, eredete.

 A bútorok olyan mozgatható tárgyak, amelyek különböző emberi tevékenységek, például az ülés, az evés és az alvás támogatására szolgálnak. A bútorokat arra is használják, hogy a tárgyakat a munkavégzéshez megfelelő magasságban tartsák, vagy dolgokat tároljanak. A bútor lehet a tervezés terméke, és a dekoratív művészet egyik formájának tekinthető.

 

 

 

Tovább...

Harmónia a lakásban – tippek lakberendezéshez

Bútorvásárláskor számos szempontot kell figyelembe venni az anyagiakon túl: a szoba színeitől a bútor anyagáig, a lakástextileken át a praktikumig sok apróságot kell mérlegelni, mielőtt döntést hozunk. Hogy ez a feladat egyszerűbb legyen, érdemes elolvasni lakberendezési tippjeinket!

Tovább...

Ágyat, de milyet?

A nyugodt alvás nem pusztán csak a pihenés, de az egészség szempontjából is fontos. Alvás közben a testünk regenerálódik, és jó esetben kipihenten, feltöltődve ébredünk fel. Ehhez nagyban hozzájárulhat egy átgondoltan berendezett hálószoba, no és, persze, az ágyunk. De milyen is az? 

Tovább...

Hogyan válasszunk szekrénysort?

Mielőtt vásárlásra szánjuk el magunkat, érdemes több szempontot is figyelembe venni a bútor majdani funkciójától kezdve a lakás hangulatáig. Tippjeinkkel tudatosabban vásárolhatja meg következő szekrénysorát!

Tovább...