96 525.- Ft
Várható szállítási idő: 1-3 hét
Raktáron
  • Szállítás kiválasztása: Nincs kiválasztva
  • Válasszon méretet: Nincs kiválasztva
  • Díszcsík színe: Nincs kiválasztva
  • Válasszon színt: Nincs kiválasztva

Rock gardróbszekrény

Szélesség: 100 - 318 cm

Magasság: 203 cm

Mélység: 60 cm

 

Szín:

17-féle színből és 8 méretből választhatsz így biztosan megtalálod a legjobb összeállítást.

 

A Rock gardrób egy innovatív és stílusos megoldás az otthoni ruhatárolás terén, amely egyedi és praktikus kialakításával kiváló választás minden modern lakásba. A Rock gardróbok a tökéletes egyensúlyt teremtik a funkcionalitás és az esztétika között, kiváló minőségű anyagok felhasználásával és gondos tervezéssel.

A Rock gardróbok rendkívül sokoldalúak és testreszabhatóak, szélességükben 100 cm-től egészen 318 cm-ig terjednek, lehetővé téve, hogy minden lakásban megtalálják a tökéletes illeszkedést. Emellett kapható hozzá sarok elem, amely segítségével tovább bővíthető és optimalizálható a ruhatároló terület, így még nagyobb tárolókapacitást biztosítva.

A Rock gardróbok letisztult és modern designja lehetővé teszi, hogy bármely lakótérben remekül illeszkedjenek. Az egyszerű vonalvezetés és a letisztult színek elegáns megjelenést kölcsönöznek a gardróbnak, miközben megfelelnek a legújabb lakberendezési trendeknek.

A Rock gardróbok belső tere kiválóan megtervezett és funkcionális, hogy hatékonyan kihasználja a rendelkezésre álló teret. Átlátható polcok, akasztók és fiókok biztosítják a ruhák, cipők és kiegészítők számára ideális tárolási lehetőségeket.

Ha tökéletesen testreszabható, stílusos és praktikus gardróbot keresel otthonodba, a Rock gardrób minden elvárásnak megfelel. Hagyd, hogy a Rock gardrób segítségével otthonod még rendezettebb és vonzóbb legyen.

Elemenként is rendelhető ezért ha nagyobb gardróbot szeretnél csak adj hozzá további elemeket igényeidnek megfelelően.

Ezt a gardróbszekrényt elemenként összeszerelve szállítjuk.

Kapcsolódó termékeink